Ünlü profesörden ahlak dışı sözler! “Namus kavramım yok”

Ünlü profesörden ahlak dışı sözler! “Namus kavramım yok”

Söylediği sözlerle sık sık gündeme gelen ve gündemden düşmeyen ünlü profesör Celal Şengör, katıldığı bir yayında söylediği sözlerle yeniden gündeme geldi. Ünlü profesör, “Benim namus kavramım yok” sözleriyle “kızım olsaydı karışmazdım” dedi.

Ünlü jeoloji profesörü Celal Şengör, yine ortalığı karıştırdı. Katıldığı yayında dikkat çekici sözler kullanan Şengör, bazı kesim tarafından ‘ahlak dışı’ şeklinde eleştirilirken, bazı kesimler ise Celal Şengör’ü destekler nitelikli yorumlarda bulundu. Şengör, şu ifadeleri kullandı: “Benim namus kavramım yok. Benim bir kızım olsaydı, onun kiminle yatıp kalktığı beni ilgilendirmezdi. Söyleyebileceğim tek şey, ‘aman dikkat et herifin AIDS’i olmasın’ olurdu.”

celal-sengor-2.jpg

“NAMUS NEDİR YA”

Prof. Dr. Celal Şengör, katıldığı yayında sarf ettiği sözlerle ortalığı karıştırdı. Şengör, “Kızım olaydı, flört edeydi, bir adamla yataydı, diyeceğim tek şey ‘kızım dikkat et herifin AIDS’i olmasın, başka bir hastalığı olmasın’ diye söylerdim. Namus… Böyle kavramlarım yok benim. Yani bir kadının gidip seni boşayıp başkasıyla evlenmesi, senin kızının gidip başka bir erkekle arkadaşlık edip yatıp kalkması senin namusuna nasıl dokunuyor? Bu namus nedir ya?” ifadelerini kullandı. Celal Şengör’ün bu ifadelerinin bulunduğu videonun altına onlarca yorum gelirken, Şengör ağır eleştiri yağmuruna tutuldu. Öte yandan bir kesim ise ünlü profesörü destekleyici yorumlar yaptı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.