Ünlülerin Mezun Olduğu Şaşırtan Okullar!

Ünlülerin Mezun Olduğu Şaşırtan Okullar!

Birçok kişi ünlüleri sadece oyuncu ya da şarkıcı olarak biliyor ve eğitimlerini sadece bu işler üzerine aldığını düşünüyor. Fakat gerçek çok başka! Ünlülerin okuduğu ve mezun olduğu okulları ve bölümleri...

SEDEF ŞAHİN

“Adını Feriha Koydum” dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Sedef Şahin, üniversitede öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı.

Oyuncu, yeni mesleğini bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu: “Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim üyesi oldum. O kadar mutlu ve gururluyum ki. Yıldız (Kenter) hocamın, meleğimin bana vasiyetiydi öğrenci yetiştirmem. Ben de ‘Hazır hissettiğimde söz hocam’ demiştim. Bugün ilk adımımı attım ve ilk dersimizi yaptık. Dilerim yolumuz uzun ve güzelliklerle dolu olur.”

HANDE ERÇEL

Oyuncu Hande Erçel, eğitimini tamamlamak için üniversiteye kaydını yaptırdı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyan Erçel, öğrenci kartı ile poz verdi. Hande Erçel, fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

emre.jpg

EMRE ALTUĞ

Oyuncu-şarkıcı Emre Altuğ okul yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşıp geçmişi yâd etti. Altuğ'un paylaşımına ilgi büyük oldu.

Sanat hayatına lisede kızlarla iyi iletişim kurmak için gitar çalarak başladığını söyleyen Emre Altuğ liseden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

BUSE VAROL

Buse Varol, sosyal medya hesabında takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Bir takipçisi Varol'a hangi üniversiteyi kazandınız? diye sordu.

250 puan alan Buse Varol, 'Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü'ne yüzde 50 burslu olarak yerleştiğini gösteren belgeyi paylaştı.

Daha önce Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi'ni bitiren Buse Varol "3. üniversiten olacak inşallah. Hiç çalışmadım, 14 sene önceki bilgilerimle girdim" dedi.

BURCU ÖZBERK

Oyuncu Burcu Özberk, üniversiteden mezun oldu. Diploma alan oyuncu kepli fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı:

"Geç gelen mezuniyet. Zamanında yolumuza taş koydular ama çiçeklerle alkışlanarak mezun oldum bugün! Bu süreçte yanımda olan rektörümüze, müdürlüğümüze, hep yanımda olan canım hocalarıma, bölüm başkanımıza bir kez daha teşekkür ederim. Üniversite okurken çalışmaya başladım ve diplomamı alabilmek hep hayalimdi. Bir hayalim daha gerçekleşti. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuar’ından mezun olduğum için çok mutluyum..."

leyla-tanlar.jpg

LEYLA TANLAR

Leyla Tanlar, İtalyan Lisesi’ni bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Medya Planlama ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim almaya başlamıştı. Tanlar, 2020’de mezun olmuştu. Pandemi nedeniyle yapılamayan tören, temmuz ayında gerçekleşti.

Oyuncu, kepli fotoğraflarını sosyal medya hesabında şu notla paylaştı: “Covid gecikmeli tören.”

ECE HEKİM

Oyuncu Ece Hakim, 2016 yılında Harvard Üniversitesi’nde tam burslu okumaya hak kazanmış rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine de veda etmişti.

Genç oyuncu eğitimini tamamladı ve diplomasını aldı. Ece Hakim, haberi sosyal medyadan duyurdu:

"Lisedeki en yakın arkadaşım bana bu ayıcığı hediye ettiğinden beri Harvard’a gitmek benim hayalimdi. Harvard’dan mezun oldum!"

serhan.jpg

SERHAN ONAT

Oyuncu Serhan Onat, artık "diplomalı" bir oyuncu. 26 yaşındaki Onat, diplomasını aldıktan sonra okulunun önünde çektirdiği pozunu sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Onat: "Şaşkınım. Okuluma gelip diplomamı aldım bugün. Benim için uzun ve meşakkatli geçen bu yolculuğun her anı dolu dolu geçti. Hem çalıştım hem okudum. Bugüne kadar bir çok projede yer almamı nice güzel yönetmenlerle çalışıp bir çok karaktere hayat vermemi sağladı bu okul. Burada öğrendiklerimle daha nice hikayelere karışacağım. Mesleğime ilk adımımdı benim bu kapı. Yolculuğumda bana yoldaş olan, bilgilerini benimle paylaşan başta hocalarım olmak üzere, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yaşasın tiyatro" notunu yazdı. Genç oyuncunun bu paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

HAMDİ ALKAN

Aslına bakılırsa bu ünlüyü tanımak çok da zor olmasa gerek. Çünkü zaman onu fazla değiştirmemiş. Belki saçlarına aklar düştü, biraz yaş aldı ama yüz çizgileri neredeyse aynı kalmış. Tanıdınız mı Instagram'da geçmişe özlem fotoğraflarının yayınlandığı "tbt" günü paylaşımlarına katılan bu ünlüyü?

O ünlü günümüzün usta oyuncu ve yönetmenlerinden biri olan Hamdi Alkan.

Alkan; Instagram sayfasında geçmişe döndü ve "#tbt mi dediniz..1985 Yıldız Teknik Üniversitesinde öğrenciyim.." notuyla bu paylaşımı yaptı. Alkan'a çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bazı takipçileri de kazağını beğendiklerini belirtti.

armagan.jpg

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu televizyoncu Armağan Çağlayan nostalji yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.