Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü köpek tehdidinden geçilmiyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü köpek tehdidinden geçilmiyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, başıboş sokak köpeklerinden geçilmiyor. Köpekler grup halinde bu kez de bir kız öğrenciye saldırdı. YYÜ Rektörlüğü dilekçelere rağmen tedbir almamakla eleştiriliyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü’nde başıboş sokak köpeği tehdidi günden güne büyürken, öğrenci ve velilerin şikayet ve taleplerine rağmen hiçbir tedbir alınmaması tepki topluyor.

YİNE SALDIRI: BÜYÜK BİR TRAVMA YAŞADIM

Daha önce de çok kez gündeme gelen Van YYÜ’deki köpek sorunu, korkunç bir boyuta ulaşmış durumda. Kampüste son olarak bir kız öğrenci başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırdığı kız öğrenci "On gün yürüyemedim, günlerce dışarı çıkamadım. Hiçbir şey yapamadım, o travma ile kaldım" dedi.

REKTÖRLÜK GÖRMEZDEN GELİYOR

Üniversite öğrencilerinin başıboş köpeklerin kampüsten uzaklaştırılması için topluca dilekçe vermesine rağmen YYÜ Rektörlüğü tarafından hiçbir işlem yapılmadığı, köpek sorununun görmezden gelindiği ifade ediliyor.

TEDBİR İÇİN NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

YYÜ öğrenci ve velileri sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışırken, Rektörlük başta olmak üzere yetkilileri “Üniversiteler köpek barınağı değildir” diye sesleniyor. Öğrenciler Rektörlüğe “Daha neyi bekliyorsunuz: Tedbir için ille bir insan köpekler tarafından parçalanarak ölmeli mi?” diye soruyor.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.