Veysel Tiryaki Altındağ’a geri döndü

Veysel Tiryaki Altındağ’a geri döndü

AK Parti, ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği toplantı ile Ankara’daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Veysel Tiryaki, bir dönemin ardından tekrardan Altındağ Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

2004 yılından 2019 yılına kadar aralıksız 15 sene Altındağ Belediye Başkanlığı yapan Veysel Tiryaki, 2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti’nin üç dönem kuralına takılmış ve başka ilçeden aday gösterilmişti.

ÜÇ DÖNEM BAŞKANLIK YAPMIŞTI

Veysel Tiryaki, 2004 yılındaki yerel seçimler öncesinde bu görevinden istifa ederek siyaset hayatına girmeye karar verdi. Bakanlıktaki görevinden istifa eden Tiryaki, kendisinin de oturduğu Ankara’nın Altındağ ilçesinden belediye başkan aday adaylığı için AK Parti’ye başvurdu. Tiryaki, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde AK Parti’nin Altındağ Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 28 Mart 2004 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde yüzde 64,44 oranında oy alan Tiryaki Altındağ Belediye Başkanı olarak seçildi. Devamındaki iki dönemde de AK Parti’nin Altındağ Belediye Başkan Adayı olan Tiryaki, 2009 ve 2014 yıllarındaki seçimlerde de birinci çıkarak Altındağ’da üst üste üç dönem belediye başkanlığı yaptı.

TİRYAKİ’DEN ALTINDAĞLILARA DAVET

AK Parti’nin Altındağ ilçe belediye başkan adayı olarak açıklanan Veysel Tiryaki, Altındağlı vatandaşlara mesaj iletti. Tiryaki, ilettiği mesajda şu ifadelere yer verdi: “Kentte eser, gönüllerde iz bırakmak için hazırız, kararlıyız. Hasret bitiyor, kavuşmaya az kaldı. Haydi Altındağ; bugün saat 15.00’de AK Parti İlçe Başkanlığımız önünde buluşuyoruz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.