Veysel Tiryaki'den Ertuğrul Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

Veysel Tiryaki'den Ertuğrul Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

5 yıllık aranın ardından yeniden Altındağ Belediye Başkanı olarak seçilen Veysel Tiryaki, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerle demokrasi şöleni yaşadı. Yerel seçimlere birbirinden farklı partiler ve pek çok bağımsız aday girdi. Ocak ayından beri devam eden süreçte seçim çalışmalarını devam ettiren partiler ve adaylar, seçim gününe kadar çeşitli program, etkinlik ve mitinglerde halk ile buluştu. Halktan bir sonraki beş yıl için oy talep etti. Vatandaşlar ise adayların bu çağrılarına cevap vermek için sandık başına gitti. Ankara'da da oldukça hareketli geçen yerel seçimle birlikte önemli değişlikler yaşandı. CHP, Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesini Mansur Yavaş'la birlikte yeniden kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi, Başkent'te 16 ilçeyi partisine katarken, AK Parti 8 belediye kazanarak önemli bir düşüş yaşadı. Başkanlar, seçimin ardından mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Son olarak AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir araya geldi.

“NAZİK EV SAHİPLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Veysel Tiryaki, Ertuğrul Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tiryaki, sosyal medyadan ziyarete ait fotoğrafları paylaşırken, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Pursaklar Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çetin'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.