Yeni dizi Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, dizi ne zaman yayınlanacak?

Yeni dizi Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, dizi ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Ne Gemiler Yaktım' hakkında detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, dizi ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberde.

Başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’i buluşturan ‘Ne Gemiler Yaktım’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

Show TV, son dönemlerde kadınları merkez alan dizileriyle dikkat çekiyor. Son olarak, Ay Yapım'ın yeni dizisi "Ne Gemiler Yaktım", "Kadınlar ikiye ayrılır, birbirinin kurdu olanlar ve birbirinin yurdu olanlar" vurgusuyla da dikkat çekiyor.

Dizi, Show TV'de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

NE GEMİLER YAKTIM DİZİ KONUSU

Ne Gemiler Yaktım’dan dikkat çekici ilk tanıtım yayınlandı. Bunun üzerine diziye ilişkin "Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, dizi ne zaman yayınlanacak?" sorgulamaları yapılmaya başlandı.

Başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’i bir araya getiren ‘Ne Gemiler Yaktım’, Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlıyor. İki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelesi konu ediliyor. seyirciyi ortak edecek. Fidan’ın geride bıraktığı karanlık bir adam olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile Rutkay’ın pis işlerini açığa çıkartmak için uğraşan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil) ise Yasemin ve Fidan’ın hayatlarını tamamen değiştirecek noktada yer alıyor.

Dizinin ilk tanıtımında, seyirciyi eski bir hurdalık karşılıyor. O sırada bir adama arkasından sopayla saldırıldığını ve Yasemin'in çocuğuna sarıldığı görülüyor. Ardından, Erkan Kolçak Köstendil, komiser Toprak karakteriyle ekrana geliyor. Sonrasında ise kanlı kıyafetler ile birlikte, "Kadınlar ikiye ayrılır, birbirinin kurdu olanlar ve birbirinin yurdu olanlar" vurgusu yapılıyor. Sonrasında iki kadının kanlı kıyafetleri yaktığı sahne geliyor.

702-x-351-piksel-17.png

702-x-351-piksel-18.png

NE GEMİLER YAKTIM OYUNCU KADROSU

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrol oyuncuları Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil olacak. Deniz Baysal’ın hayat verdiği Yasemin ve Devrim Özkan’ın canlandıracağı Fidan’ın yollarının kesişmesiyle iki kadının yaşayacakları korku, macera ve hayatta kalma mücadelesi, seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

‘Ne Gemiler Yaktım’ın oyuncu kadrosunda Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi usta ve başarılı isimler yer alıyor.

DİZİNİN SETİNDEN İLK KARE

f9syebvwaaa9sy6.jpg

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.