Yeniden Refah Partisi'nin Mamak adayı 10 gün içinde belli olacak

Yeniden Refah Partisi'nin Mamak adayı 10 gün içinde belli olacak

Anadolu Çalışmaları ismi ile saha çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi, Mamak halkı ile buluştu. İl Başkan Yardımcısı Arif Dinç, mahalli idareler seçimi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Anadolu Çalışmaları adı altında saha çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi, Mamak’ta vatandaşlar ile buluştu.

Mamak’ın Karaağaç Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Refah Partisi üyeleri vatandaşın nabzını tuttu. Seçim çalışmalarını sürdüren parti üyeleri vatandaşlar ile sohbet edip seçim gündemini değerlendirdi. Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Arif Dinç, gündemde olan seçim çalışmaları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Arif Dinç, Mamak belediye başkan adayının 10 gün içerisinde netleşeceğini ifade etti. Arif Dinç ’’Şu an da 3-4 adet aday adayı başvurusu var. Bunlardan bir tanesi de benim. Ama biz en iyisini istiyoruz. Hangimizin olduğu önemli değil. Hepimiz partimizi ve milli görüşümüzü en iyi şekilde temsil edebiliriz ama aramızdan 1 oy bile fazla alacak olan arkadaşımızın yanında yer almak suretiyle bu yarışa en iddialı bir şekilde gireceğiz.’’ İfadesinde bulundu.

haber1-001.jpg

EN ÇOK ÜYE YENİDEN REFAH’A

Geçtiğimiz sene yapılan genel seçimler sonrasında Yeniden Refah Partisi’ne ilginin çoğaldığını söyleyen Arif Dinç, Ak Parti tabanından yoğun bir geri dönüş olduğunu ekledi. ‘’ Geçtiğimiz genel seçimlerde Cumhur İttifakına verdiğimiz desteklerden dolayı Ak Parti tabanından partimize müthiş derecede bir geri dönüşüm oluyor. Yargıtay sisteminde 392 bin civarında resmi üyemiz bulunuyor. Islak imzalı olarak da 520 bin civarında Yargıtay’da bekleyen üyemiz var.’’ Üye sayılarına bakıldığında 5. büyük parti olduklarını ifade eden Arif Dinç, yerel seçimlerden sonra 3. sırada da olabileceklerini söyledi. Vatandaşların ilgisinden çok memnun olduklarını ifade eden parti üyeleri saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.

‘’AK PARTİ SEÇMENİNİ KIRMAK İSTEMİYORUZ’’

Ankara ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ettiklerini söyleyen Arif Dinç; Kızılcahamam, Gölbaşı ve Evren ilçelerinde çok iddialı olduklarını ifade etti. Arif Dinç ’’ Kızılcahamam, Evren ve Gölbaşı gibi çok iddialı olduğumuz yerler var. Metropol ilçeleri için ittifak sürecini beklememizden ve görüşmelerin devam etmesinden dolayı sürecin sonlanmasını bekliyoruz. Bizim bir ittifaka ihtiyacımız yok aslında ama partimizin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ün de açıkladığı gibi Ak Parti seçmenlerini kırmak istemiyoruz. Onların gönlünde farklı bir yer etmesini istemiyoruz. Biz elimizden geldiği kadar bu seçim sürecinin nezaket çerçevesinde sonuçlanmasını istiyoruz. Ak Parti veya Cumhur İttifakı bizden destek istediği anda oturup konuşulacak şeyler vardır belediye pazarlığı yapmayız. Bizde sonuçta bir siyasi partiyiz, güçlü bir teşkilatız. Teşkilatın, kamuoyunun ve bizim gönüldaşlarımızın da kabul edebileceği bir şekilde sonuçlanması gerekiyor.’’ İfadesinde bulundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ANKARA ADAYLARI

Güdül İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Çakır

Kalecik İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Karadağlı

Kızılcahamam İlçe Belediye Başkan Adayı Seyfullah Köken

Çubuk İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Erdoğan

Polatlı belediye başkan adayı Yusuf Hamdemir

Nallıhan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Varol

Evren Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün

Gölbaşı Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Aydemir

Şereflikoçhisar Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammet Doğan

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.