Yıldızlar suskun! Fenerbahçe’de İrfan Can Rüzgarı

Yıldızlar suskun! Fenerbahçe’de İrfan Can Rüzgarı

Fenerbahçe’de sezonun son haftalarında Tadic ve Szymanski gibi yıldızların performansı düşerken, milli futbolcu İrfan Can Kahveci takımını resmen sırtladı. İşte, ayrıntılar…

Trendyol Süper Lig’de son 5 haftaya girilirken şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde Olympiakos’a yarı finalde elenmesinin ardından, Sivasspor deplasmanında 2-2 biten karşılaşmayla ağır yara almıştı. Kritik mücadelede 1-1 eşitlik devam ederken İrfan Can Kahveci dakika 80’de sahneye çıkmış ve takımını 2-1 öne taşımıştı. Ancak 90+4’te gelen penaltı nedeniyle Sivasspor, durumu 2-2’ye getirmiş ve Sarı-lacivertliler, 33. haftayı lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde kapatmıştı.

Tadic

KAPTAN ETKİSİZ

Fenerbahçe’nin bu sezon vazgeçilmez isimlerinden olan takımın kaptanı Dusan Tadic, Sivasspor deplasmanında etkisiz kaldı. 41 kez topla buluşan Sırp futbolcu, 31 pasında 25 isabet kaydetti ve 2 ortasında isabet sağlayamadı.

Tadic

AKAN OYUNDA 3 GOL BULDU

Bu sezon Sarı-lacivertli formayla 33 maçın tamamında forma giyen ve teknik adam İsmail Kartal’ın vazgeçilmezi olan Dusan Tadic, kaydettiği 9 gölün 6’sını penaltıdan atarken, akan oyunda 3 gol buldu. Özellikle tercihini asistten yana kullandığını belirten Tadic, bu sezon 11 asist üretti.

szymanski.jpg

KAYIP POLONYALI ARANIYOR

2023/24 sezonuna bomba gibi giriş yapan Sebastian Szymanski, ligdeki ilk 20 karşılaşmada 9 gol, 9 da asist üretmişti. Ancak, sonrasında düşüşe geçen Polonyalı yıldız, son 13 lig maçında yalnızca 1 asist üretebildi.

İrfan Can Kahveci

İRFAN CAN FIRTINA GİBİ ESİYOR

Geçtiğimiz yıl tribünlerin istemediği adam ilan edilen İrfan Can Kahveci, disiplinli ve özverili çalışmasıyla birlikte bu sezon lige damgasını vurdu. 28 yaşındaki futbolcu kariyerinin resmen prime dönemini yaşarken, bu sezon çıktığı 44 resmi maçta 17 gol atıp, 12 de asist yaptı.

Öte yandan Kahveci, her iki Olympiakos maçında da ağları sarsmış, fakat çabası tur için yeterli olmamıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.