Yunanlar dilekçeyi bekliyor! İstanbul’a gelmeyecekler

Yunanlar dilekçeyi bekliyor! İstanbul’a gelmeyecekler

Fenerbahçe'nin olası bir 'ligden çekilme' hamlesi, Olympiakos tarafından yakından takip ediliyor. Sarı-lacivertli kulübün Konferans Ligi'ndeki rakibi olan Olympiakos'un, 2 Nisan'da yapılacak 'ligden çekilme' oylamasını beklediği belirtildi.

Alınan bilgilere göre; eğer Fenerbahçe yönetimi, 'ligden çekilme' dilekçesinde Türkiye'deki statların güvenliği nedeniyle ibaresini kullanırsa, Olympiakos'un bu durumu fırsat bilip UEFA'ya başvuracağı belirtiliyor.

Fenerbahçe

"FARKLI BİR STATTA OYNANSIN"

Olympiakos'un, UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçının İstanbul'da değil, farklı bir statta oynanması için talepte bulunacağı ve Fenerbahçe'nin 'dilekçesinde' yer alan 'stat güvenliği' maddesi üzerinde duracağı ifade ediliyor. Ayrıca, Yunan ekibin, Türkiye'ye gitmek istemediklerini vurgulayarak, bu konuda baskı yapabileceği öne sürülüyor.

Öte yandan, konunun uzmanları ise Fenerbahçe'nin 'ligden çekilme' dilekçesine 'güvenlik' maddesini eklemesi durumunda Olympiakos'un teklifinin kabul edilebileceğini ve maçın yurt dışında bile oynansa, Olympiakos'un o stada "seyirci alınmaması" konusunda talepte bulunabileceğini iddia ediyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.