Yunus polislerinin bulduğu silahlarla ilgili gerçek ortaya çıktı

Yunus polislerinin bulduğu silahlarla ilgili gerçek ortaya çıktı

İstanbul'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta 141 adet uzun namlulu silah bulunmuştu. Sosyal medyada gündem olan olayın ardından İstanbul Emniyeti'nden açıklama geldi.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde uygulama gerçekleştiren yunus polisleri, şüphe üzerine durdurdukları araçta 141 adet uzun namlulu silah buldu. Araçtaki şahıslar gözaltına alınırken, bulunan silahlara dair görüntü sosyal medyada gündem oldu.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Konuya ilişkin İstanbul Emniyeti'nden açıklama geldi. İstanbul Emniyeti, araçta bulunan şahısların TRT'de yayımlanan Teşkilat dizisinden geldikleri ve gerekli izin belgelerinin olduğunu açıkladı. Şahıslar, silahlarla birlikte serbest bırakıldı.

silah.jpg

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"4 Mayıs günü saat 20.00 sıralarında Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından Sarıyer İlçesi Harp Akademileri kavşağında gerçekleştirilen uygulama sırasında, bir araç şüphe üzerine durdurulmuş, araç bagajında kurusıkı ve airsoft olarak tabir edilen film ve dizi çekimlerinde kullanılan çeşitli modellerde toplam 141 adet uzun namlulu ve çeşitli mühimmatlar olduğu görülmüş, araçta bulunan 2 şahıs ve silahlar polis merkezine intikal ettirilmiştir.

Burada yapılan incelemede; araçta bulunan şahısların Hasdal Kışlası içerisinde, TRT kanalında yayımlanan Teşkilat dizisinin çekiminden geldikleri ve gerekli izin belgelerinin olduğu anlaşılmış şahıslar çekimde kullanılan kurusıkı silahlarla birlikte serbest bırakılmıştır."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.