Zincir marketlerde etiket mesaisi: Tek seferde 60 lira

Zincir marketlerde etiket mesaisi: Tek seferde 60 lira

Emekli, memur maaşları ve asgari ücret zammı derken zincir marketlerde etiket mesaisi tekrar başladı. Etiketlerin mürekkebi bile kurumadan fiyatlar bir kez daha değişti. Bazı ürünlere tek seferde 60 lira zam yapıldı.

Maaş zamlarının ardından zincir marketlerde etiket mesaisi bitmez oldu. Peynirden deterjana, undan süte, ekmekten yumurtaya birçok üründe etiketler tekrar değişti.

TEK SEFERDE 60 LİRA

Cuma günü bir zincir markette 700 ürünün etiketi değişmişti. Aradan 3 gün geçmeden o etiketler de tekrar değişti. Show Haber'de yer alan habere göre markete gelen zamlardan temizlik ürünleri de nasibini aldı. 6 kiloluk bir toz deterjanın fiyatı 298 lira 90 kuruştan 359 lira 50 kuruşa çıktı.

Bir zincir marketteki son duruma bakıldığında ise dana kıymanın kilosu 420 liradan, tavuk bonfilenin de yaklaşık 15-20 lira zamlanarak 150 liradan satıldığı görüldü.

HER GÜN ZAM!

Marketlerin ve firmaların eskiden 3 ayda bir yaptığı zamlar artık günlük uygulanıyor. Bu durumda da zincir marketlerde etiket mesaisi bitmiyor. Günün her saati etiket değişimi yapıldığını görmek mümkün.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.