Zorlu maçın ilk 11'i belli oldu

Zorlu maçın ilk 11'i belli oldu

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, 30. haftada deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, haftaya 78 puanla girerek ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde yer alıyor.

Son 10 lig maçını kazanarak çıkışını sürdüren Galatasaray, deplasmanda oynadığı son üç maçta gol yemeden galip gelmeyi başardı. Eğer Kasımpaşa'yı gol yemeden mağlup ederse, 22 yıl sonra bir ilke imza atmış olacak. 2001-2002 sezonunda üst üste 4 dış saha galibiyetini kalesini gole kapatarak elde etmişti.

Ev sahibi Kasımpaşa ise son dönemde sahasında aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Son dört lig maçında sahasında mağlup olmayan İstanbul ekibi, bu maçlarda 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray, geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçında ceza sahası dışından attığı 3 golle dikkat çekti. Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından attığı 11 golle öne çıkan sarı-kırmızılılar, 2016-2017 sezonundan sonra bu alandaki en yüksek 2. sayıya ulaşmış oldu.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 81 maçın 62'sini Galatasaray, 7'sini Kasımpaşa kazandı. 12 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Özellikle son yıllarda deplasmanda zorlanan Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk olduğu son 6 lig maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladı. İki takım arasındaki bu sezonun ilk yarısındaki mücadeleyi Galatasaray, Zaha'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Kasımpaşa: Andreas, Yasin, Porozo, Omerou, Winck, Gökhan Gül, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Ben Ouanes, Nuno

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.