12 ilde terör operasyonu! 78 barınma alanı imha edildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “78 barınma alanı imha edildi, çok sayıda mühimmat ele geçirildi” ifadelerine yer verdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütüne yönelik düzenlenen Kahramanlar-33 operasyonunun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerinin başarılı çalışmasına ilişkin şu bilgileri verdi:
"Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla 12 ilde mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-33” operasyonlarında;
78 barınma alanı imha edilerek çok sayıda ANTİ-TANK, OBÜS ve TOP MÜHİMMATI ile TANKSAVAR SİLAHI ele geçirildi."
Bakan Yerlikaya, ''Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz. Kahraman Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. '' ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.