12 yaşındaki çocuk üvey babasını bıçaklayarak öldürdü
Kayseri’nin Talas ilçesinde bir evde çıkan tartışmada 12 yaşındaki çocuğun bıçakladığı üvey babası, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kayseri’nin Talas ilçesinde Mevlana Mahallesi’ndeki bir evde, 12 yaşındaki Y.C.K., tartıştığı üvey babası Hasan Puğu’yu bıçakladı. Yaralanan Puğu, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay, 15 katlı bir apartmanın 8’inci katındaki evde meydana geldi. Y.C.K., annesi, kardeşi ve üvey babası Hasan Puğu ile birlikte yaşadığı evde çıkan tartışma sırasında üvey babasını bıçakladı. Yaralanan Puğu, hemen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Puğu’nun cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve 12 yaşındaki çocuğun durumu hakkında yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.