14 yaşındaki Gülçiçek’ten 11 gündür haber yok

14 yaşındaki Gülçiçek’ten 11 gündür haber yok

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde 14 yaşındaki Gülçiçek Çiçekdağ, 7 Nisan’da okula gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra kayboldu. Ailesi, genç kızın kaçırıldığını iddia ederken, gören ya da duyanlardan yardım istiyor.

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinin kırsal Alakoç Mahallesi Akpınar Mezrası’ndaki evinden, 7 Nisan günü servisle okuluna giden Çermik Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Gülçiçek Çiçekdağ (14), eve dönmedi.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Aile kendi imkanlarıyla Gülçiçek’e ulaşamayınca kayıp ihbarında bulundu. Gülçiçek’in bulunması için çalışma başlatıldı. Aile, kızlarının M.Y. tarafından evlenmek maksadıyla kaçırıldığını öğrendiklerini belirterek şikayetçi oldu.

"KIZIMIN ÖLÜSÜNÜ VEYA DİRİSİNİ İSTİYORUM"

Gülçiçek’in annesi Hanım Çiçekdağ, “Ben kızımdan günlerdir haber alamıyorum. Ölü mü sağ mı? Onu bile bilmiyoruz. Ben kızımı istiyorum. Ölüyse ölüsünü, diriyse dirisini. Gereken yerlere buradan sesleniyorum; benim kızım daha 14 yaşındadır. Onu kandırıp götüren kişiden de şikayetçiyim. Örgüt müdür, nedir? Bilmiyoruz. Benim kızım nerede? Ne uyuyabiliyorum ne çocukların yüzüne bakabiliyorum. Ben kızımı istiyorum sizden, başka hiçbir şey istemiyorum.

"GÖRÜP DUYAN VARSA HABER ETSİN"

Lütfen görüp duyan biri varsa haber etsin. Hepiniz annesiniz, hepinizin çocukları var. Benim kızım daha çocuk, ne yaptığını bile bilmiyor. Kendi mi gitti, zorla mı götürdüler, kaçırdılar mı, öldürdüler mi? Bilmiyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.