15 gün pil süresi sunan Oppo Watch X’in özellikleri belli oldu

15 gün pil süresi sunan Oppo Watch X’in özellikleri belli oldu

OnePlus Watch 2 ile benzerlik gösteren Oppo Watch X’in teknik özellikleri sızdırıldı. İşte merakla beklenen saatin teknik özellikleri…

Akıllı saat pazarında daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen Oppo, yeni modeli Oppo Watch X'i tanıtmaya hazırlanıyor. Aynı çatı altında faaliyet gösteren Oppo ve OnePlus, benzer teknik özelliklere sahip akıllı cihazları farklı model adları altında piyasaya sürüyor. 26 Şubat'ta tanıtımını yapacak olan OnePlus Watch 2'nin ardından, Oppo da 29 Şubat'ta Oppo Watch X'i kullanıcıların beğenisine sunacak.

haber1-001.jpg

SIZDIRILAN ÖZELLİKLER

Oppo Watch X, güçlü bir performans sunmak amacıyla Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon W5 Gen 1 yonga setine sahip olacak. 4nm teknolojisiyle üretilen bu işlemci, 250MHz bandında çalışan 4 adet Cortex-A53 ve 1 adet Cortex-M55 çekirdeği içeriyor. Toplamda 5 çekirdekten oluşan işlemcinin grafik arabiriminde ise 1GHz A702 bulunuyor. Ayrıca, işlemci 2.133MHz LPDDR4 bellek desteğine sahip.

Akıllı saatin ekranı, 466 x 466 piksel çözünürlüğe ve 1.43 inçlik bir boyuta sahip olacak. Oppo Watch X, OLED panel teknolojisi kullanarak kullanıcılara yüksek kaliteli bir görüntü deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Pil süresi konusunda iddialı olan Oppo Watch X, 10W şarj desteğiyle donatılmış 500 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak. Sızdırılan bilgilere göre, cihaz yoğun kullanımda 5 gün, tasarruf modunda ise 15 güne kadar pil süresi sunacak.

haber2-001.jpg

2 ADET RENK SEÇENEĞİYLE GELECEK

Google Wear OS 4 üzerinde çalışacak olan Oppo Watch X, şık tasarımıyla birlikte Platin Siyah ve Mars Kahverengi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Henüz fiyat konusunda bir sızıntı bulunmamakla birlikte, benzer özelliklere sahip OnePlus Watch 2'nin fiyatıyla benzer olması bekleniyor.

Oppo Watch X, 29 Şubat'ta gerçekleşecek olan tanıtım etkinliğiyle kullanıcılarla buluşacak. Oppo'nun bu yeni akıllı saati, teknolojik özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekmeye hazırlanıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.