15 Temmuz şehitleri için dua edildi

15 Temmuz şehitleri için dua edildi

Şehzadebaşı Camisi'nde 15 Temmuz şehitleri için dua edildi. Fatih'teki Şehzadebaşı Camisi'nde 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. Ali Haydar Varank İkindi namazını müteakip camide düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundu.

Ardından Prof. Dr. İlhan Varank başta olmak üzere 15 Temmuz'da hayatını kaybedenler ve Ali Haydar Varank için dua okundu.
Öte yandan namazın ardından programa katılanlar 15 Temmuz şehitlerinden Prof. Dr. İlhan Varank'ın cami haziresinde yer alan kabrini ziyaret ederek dua okudu.
Programa AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, eski AK Parti Milletvekili Mahir Ünal, ilçe belediye başkanları, AA eski Genel Müdürü Şenol Kazancı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çoşkun Yılmaz, İstanbul Gençlik, Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.