150 bin kişi ziyaret etti: Ramazan bayramında da açık olacak

150 bin kişi ziyaret etti: Ramazan bayramında da açık olacak

Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi, açıldığı 2 aydan bu yana 150 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, hayvanat bahçesinin Ramazan Bayramı’nda da saat 10.00-17.30 saatleri arasında açık olacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan ve dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan “Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi” vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 3 Şubat 2024 tarihinde hizmete açılan hayvanat bahçesini 2 aylık sürede 150 bin kişi ziyaret etti.

BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK

Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi’nin dijital olarak kazandırıldığı, evcil ve yaban hayvanların doğal ortamlarından koparılmadığı, kafeslere hapsedilmediği Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi'nin Ramazan bayramında da açık olacağı belirtildi.

dinozor.jpg

Dijital Hayvanat Bahçesi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayamaya devam edecek.

7’den 70’e Ankaralılardan yoğun ilgi gören hayvanat bahçesinde; 110 ünite ve karma gerçeklik teknolojisini destekleyen 150’nin üzerinde hayvan türü sergileniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.