16 şehirde geçekleşecek festivalin detayları belli oldu

16 şehirde geçekleşecek festivalin detayları belli oldu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 16 şehirde gerçekleşecek festivalin detaylarını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türkiye genelinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu heyecanı takipçileriyle paylaşan Mumcu, 16 şehirde gerçekleşecek festivalin detaylarını duyurdu.

Gençlerle bir araya gelerek Antalya'da önemli buluşmalara imza atan Batuhan Mumcu, kültür ve turizm alanındaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Paylaştığı fotoğraflar ve yazılarla festivale dair heyecanı paylaşan Mumcu, festivalin 13 Nisan'da Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı ile başlayacağını duyurdu.

haber1-005.jpg

NİSAN AYINDAN KASIM AYINA...

Genel Müdürlerle bir araya gelerek festivalin koordinasyon toplantısını gerçekleştiren Mumcu, 2024 Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin nisan ayından kasım ayına kadar toplamda 16 şehirde coşkuyla yaşanacağını açıkladı. Bu etkinliklerle Türkiye'nin zengin kültürünü ve çeşitliliğini bir araya getirmeyi hedefleyen festival, ülkenin dört bir yanındaki insanları bir araya getirecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.