16 yıldır aranıyordu pizza şefliği yapıyormuş

16 yıldır aranıyordu pizza şefliği yapıyormuş

Interpol tarafından 16 yıldır aranan mafya örgütü üyesi Edgardo Greco gözaltına alındı. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun, bir restoranda pizza şefi olarak çalıştığı belirtildi.

İtalya’da 30 yıldır aranan ve geçen haftalarda bir sağlık kliniğinde göz altına alınan ünlü mafya babası Matteo Messina Denaro’dan sonra Interpol, dün 16 yıldır kaçak olan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu Fransa’da gözaltına alındığını duyurdu. Greco’nun ‘çok tehlikeli bir kaçak’ olduğunu belirten Interpol, 1990’larda iki kişinin cinayetinden ve bir cinayet teşebbüsünden ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığını belirtti. Greco’nun, Fransa’nın Saint Etienne kentinde bir restoranda pizza şefi olarak çalıştığı bildirildi.

İTALYA İÇİŞLER BAKANI KONUŞTU

İtalya İçişleri Bakanı Matteo Piantedosi Greco’nun yakalanmasıyla ilgili polisi tebrik ederek, “Kaçaklar, her ne kadar yurt dışında sakin bir hayat sürmeye çalışsalar da adaletten sonsuza kadar kaçamazlar. Dünyanın dört bir yanındaki kendini işine adamış polisler her zaman adaletin yerine getirilmesini sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.