1974 Model Pembe Vosvos sahibini utandırıyor: “Halen alışamadım”

1974 Model Pembe Vosvos sahibini utandırıyor: “Halen alışamadım”

Ankara Hamamönü’nde park halindeki ‘Pembe Vosvos’ vatandaşın ilgi odağı oldu. Pembe Vosvos’un sahibi Uğur Şahin, trafikte yoğun ilgiden dolayı utandığını belirterek “Halen alışamadım” dedi.

Ankara Hamamönü’ndeki bir düğün organizasyonu için park edilen Pembe Vosvos vatandaştan yoğun ilgi gördü. Pembe Vosvos’un görünce şaşıran ve merak eden vatandaşlar araçla fotoğraf çektirdi. Gülümsemelere neden olan 1974 model Pembe Vosvos’un sahibi Uğur Şahin, vatandaşların her türlü mutlu gününde aracıyla yanlarında olduğunu belirterek, “Trafikte utandığım anlar oluyor. Halen alışmış değilim” diye konuştu.

pembevosvos.jpg

İLGİ ODAĞI OLDU

Hamönünde bir düğün organisyonu için evlenecek çift tarafından kiralanan 1974 model Pembe Vosvos görünümüyle vatandaşların dikkatini çekti. Klasik Vosvoslardan farklı olarak üstü açılabilir, kapanabilir sistem kurulan Pembe Vosvos'un uzun bir restorasyon sürecinden geçtiği kaydedildi. Özenle yürütülen restorasyon sürecinde pembeye boyatılan Vosvos sahibi tarafından düğün, nişan, kına gibi organizasyonlarda çiftlere verilerek mutlu günleri renklendiriyor. Pembe Vosvos’u gördüğünde şaşıran vatandaşlar fotoğraf çekilmeden araçtan ayrılmıyor.

ALIŞAMADIM

Şahin gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz bu aracı özenle komple restore ettik. Üzerini açtık ruhsata işlettik. Herşeyi yasal ve resmi bir şekilde hizmet veriyoruz. Genelde bizden düğünler için aracı istiyorlar. Tarihi yerlerden birindeyiz. Şu an Hamamönündeyiz. Genellikle tarihi yerlere gidiyoruz. Her türlü mutlu günde, düğün ve diğer organizasyonlarda araç hizmetinizde. Trafikte utandığım anlar oluyor. Halen alışmış değilim. Hereksin bir selamlaması, gülümsemesi bir tebessümü var. Aracı park ettiğim zaman herkes başına gelip fotoğraf çekiliyor. Bunlar da çok hoşumuza gidiyor” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.