2 yaşındaki bebek evde ölü bulundu: Anne gözaltına alındı

2 yaşındaki bebek evde ölü bulundu: Anne gözaltına alındı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde polis ekiplerinin ihbar üzerine gittiği tek katlı bir evde Murat Aslan Kılıç bebek ölü bulunurken, bu sırada evdeki biri 9 aylık diğeri 5 yaşındaki iki kardeşi korumaya alındı.

Denizli Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak'ta dün akşam saatlerinde tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde evde Murat Aslan Kılıç bebeğin hareketsiz yattığını gördü. Çağırılan sağlık ekipleri, bebeğin yaşamını yitirdiğini belirledi.

1111-001.jpg

KARDEŞLERİ KORUMA ALTINA ALINDI

Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, 2 yaşındaki Murat bebeğin şüpheli ölümü üzerine detaylı inceleme gerçekleştirdi. Evde bulunan biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki 2 kardeş ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Daha önce yaptığı iki evlilikten dünyaya getirdiği 3 çocuğun annesi 27 yaşındaki Güler K.'nin eve misafir olarak geldiği belirlendi.

İŞKENCE İZLERİNE RASTLANDI

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, tek katlı müstakil evde ölü bulunan 2 yaşındaki bebek Murat Aslan Kılıç'ın yapılan ön otopsisinde vücudunda işkence izlerine rastlandı. Otopside bacaklarında sigara yanıkları ile yüzünde ve başında da darp izleri olduğu tespit edilen çocuğun kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için doku örneği parça alınıp Antalya'ya gönderildiği bildirildi.

ANNE YAKALANDI

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde soruşturmayı yürüten Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından 2 erkek arkadaşıyla evden kaçtığı tespit edilen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bebeğin annesi Güler Kılıç'ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı. Olay anında Kılıç'la birlikte oldukları öne sürülen 2 erkek arkadaşının yakalanması için çalışmaların sürdüğü aktarıldı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.