2022 yılında da cansuyu oldular

2022 yılında da cansuyu oldular

Kurulduğu günden beri mazlum ve mağdurun sessiz çığlıklarına umut olan Cansuyu Derneği, 2022 yılında da milyonlara ulaşarak mazlum ve mağdura can suyu oldu. Cansuyu Derneği yıl içinde gerçekleştirdiği 27 farklı proje ile milyonlarca gerçek muhtaca ulaştı.

Kurulduğu günden itibaren sayısı on milyonları aşan mağdur ve mazlumun imdadına koşan Cansuyu Derneği, 2022 yılında da milyonlarca insana ulaştı. Gerçekleştirdiği yardım çalışmaları ile milyonlara can suyu olan dernek, başlattığı projeler ile de bölgelerin ve insanların gelişimine etki etmeye devam ediyor.

CANSUYU 4 MEVSİM MAĞDURUN YANINDA

Yurt dışında olduğu kadar yurtiçinde de çalışmalarına devam eden Cansuyu, Türkiye’nin 81 ilinde de mazlum ve mağdura ulaşmak için gerçekleştirilen çalışmalarına 2022 yılında da arttırarak devam etti. Dernek ülke genelindeki temsilcileri eli ile tespiti gerçekleştirilen on binlerce vatandaşa gıda kolisi, maddi destek, giyecek, yakacak, acil insani yardımlar vb. gibi destekler ulaştırarak yılın 4 mevsiminde yanlarında oldu.

YÜZLERCE YENİ SU KUYUSU AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü işlevi gören Cansuyu Derneği, su kuyusu projeleri ile 2 milyardan fazla insanın maruz kaldığı ve nihayetinde acı tablolar yaşanmasına vesile olan temiz suya erişim sorununun çözümüne katkı sunmak için faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu bağlamdaki çalışmalarını Asya ve Afrika kıtası ülkeleri başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde artıran dernek, 2022 yılında da bağışçıların destekleri ile insanlığın hizmetine sunulan yüzlerce su kuyusunun açılışını gerçekleştirdi.

KURBAN VE RAMAZAN’IN BEREKETİ TÜM DÜNYA’YA YAYILDI

Kurban Bayramı kapsamında Dünya’nın dört bir yanına ekipler gönderen Cansuyu Derneği, Kurban Bayramının bereketini ulaştıkları bölgelerde bulunan tüm Müslümanlara yaydı. Ekipler, bağışlanan kurban vekaletleri ile birlikte ulaştığı bölgelerde Kurban Bayramının birinci günü itibariyle vekalet kesimleri ve dağıtımlarını gerçekleştirdi. Onlarca ülkeye ulaşan Cansuyu ekipleri mazlum ve mağdurlara ulaşmak için binlerce kilometrelik yolculuk ile birçok bölgede hem kesim hem de dağıtımlarını gerçekleştirdi. Sayısı yüzbinleri aşan mazlum ve mağdurun sofrasına et girmesine vesile oldu. Sadece Kurban Bayramı döneminde değil, yılın her döneminde adak, şükür, akika kurban emanetlerinin kesimi gerçekleştirilmeye devam ediyor. Ramazan döneminde de Dünya’nın 4 bir yanına ulaşan Cansuyu, başta Türkiye olmak üzere Afrika ülkelerinde, Asya ülkelerinde, Filistin’de, daha birçok diyarda insanların sofralarına Cansuyu olmaya devam etti. Türkiye’de ki hayırseverlerin bağışlarını milyonların iftar sofrasında ki tabağına ulaştırdı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.