3 kişi hayatını kaybetti: Sandık başında kalp krizi

3 kişi hayatını kaybetti: Sandık başında kalp krizi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Yozgat, Zonguldak ve Manisa'da sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi yaşamını yitirdi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, ülkenin dört bir tarafından kalp krizi haberleri geldi. Yozgat, Zonguldak ve Manisa'da sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti.

1-006.jpg

OYUNU KULLANDIKTAN SONRA RAHATSIZLANDI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Manisa Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu’nda kurulan 1087 numaralı sandıkta oyunu kullanan Hasan Çay, sınıfta fenalaştı. Sandalyeden düşmesinin üzerine Çay’a sandık görevlileri müdahale etti. Olayın ardından okula gelen Ambulans ile Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Yaşanan talihsiz olay ile alakalı konuşan görgü tanığı Cafer Saban, “Hasan Çay oyunu kullandı ardından imzasını da attı. Rahatsızlandığını söyleyip sandalyeye oturdu. Sonra 'Cafer' diye benim ismimi söyleyerek düştü. Hemen ambulans çağırdık” dedi.

Hasan Çay'ın yeğeni Mustafa Çay ise oy vermek için amcasıyla aynı okula gittiğini dile getirerek “Ayrı sandıklarda kullandık, sonra ben evime döndüm. Rahatsızlandığını öğrenince hastaneye geldik. Çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

3-002.jpg

KABİNE GİDERKEN FENALAŞTI

Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oyunu kullanmak üzere köyde bulunan eski sağlık ocağı binasına giden 76 yaşındaki Mustafa İldiş, oy pusulalarıyla kabine giderken fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan İldiş, yakınları tarafından özel araçla Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

4.jpg

GÖREVLİ OLDUĞU OKULDA FENALAŞTI

Zonguldak'ta ilçe meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, görevli olduğu okulda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Çakır, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çakır, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.