4. Kadın Oyunları Festivali Ankara’da başladı

4. Kadın Oyunları Festivali Ankara’da başladı

Ankara’da Türkiye ve Avrupa’nın ‘kadın’ temalı tek festivali Kadın Oyunları Festivali başladı. Büyükşehir bünyesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve dört gün boyunca sürecek olan festivalde birbirinden farklı tiyatro oyunları Ankaralılarla buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde her yıl düzenlenen ve bu sene dördüncüsü gerçekleştirilecek Kadın Oyunları Festivali tüm heyecanıyla başladı. 22 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek olan etkinlikte birbirinden farklı tiyatro gösterileri başkentlilerle buluşacak. Gençlik Parkı içinde bulunan büyük sahnede “Şatonun Altında” adlı oyun ile başlayan etkinlikte ‘Uysal Kadın’, ‘Ben Rosa Luxemburg’ ve ‘Disko Topu’ isimli tiyatro gösterileri Ankaralı kadınların beğenisine sunulacak.

kadin-oyunlari-2.jpg

“KADININ VE SANATIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

4’üncü Kadın Oyunları Festivali ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Toplulukları Şube Müdürü Şenay Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak kadın oyunları festivaline destek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

kadin-oyunlari.jpg

Yılmaz, ayrıca “Dört gün boyunca Kadın Oyunları Festivali kapsamında pek çok oyunu seyircimizle buluşturuyoruz. ABB olarak hem kadınların hem de sanatın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.