A.Gücü’nün kamp kadrosu belli oldu

A.Gücü’nün kamp kadrosu belli oldu

İkinci etap çalışmaları için Erzurum'a gidecek olan Ankaragücü'nde teknik direktör İsmail Kartal, kamp kadrosunu belirledi.

Ankaragücünün kamp kadorsunda kimler var ? Kimler götürülmedi ?

2017-2018 Sezonu öncesi ilk etap kamp çalışmalarını Beştepe Tesisleri'nde tamamlayan Ankaragücü, Erzurum’a geçerek ikinci etap çalışmalarına başlayacak.  

14 İSİM GÖTÜRÜLMEDİ

Ankara’da gerçekleştirilen çalışmaların ardından Erzurum kamp kadrosunu belirleyen teknik direktör İsmail Kartal; Serkan Balcı, Erhan Şentürk, Cenk Kaplan, Emre Kara, İrfan Batuhan Yılmaz, Batuhan Arslan, Furkan Bekleviç, Ahmet Can Arık, Furkan Güneş, Arda Karademir, Hasan Kaya, Metin İlhan ve Hurşit Taşçı’yı kamp kadrosuna dahil etmedi.

Sarı-Lacivertli ekip, geçen yıl elde edilen şampiyonlukta emeği olan futbolculara teşekkür ederek, oyunculara bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diledi.
Pazar günü başlayacak Erzurum kampında yer alacak futbolcular ise şu isimlerden oluştu:
 Ali Sinan Gayla, Enes Kubat, Muharrem Ozan Cengiz, Mert Aydeniz, Altay Bayındır, Emre Koyuncu, Korcan Çelikay, Muhammet Gönülaçar, Arif Morkaya, Çağatay Çeken, Ömer Bozan, Kenan Özer, Kwame Owusu, Alihan Kubalas, Yusuf Abdioğlu, Edson Da Silva, Muhammet Kehinde, Mrck Kibonk, Sedat Ağaçay, Gençer Cansev

SERKAN BALCI İLE YOLLAR AYRILDI

Geçen sezon şampiyon olan takımın iskeletini oluşturan Kaptan Serkan Balcı, Erhan Şentürk ve Cenk Kaplan teknik heyetin raporu doğrultusunda Erzurum'a götürülmezken, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile yolların ayrıldığını doğrulayan başarılı isimler, veda mesajı yayınlayarak camiadan helallik istedi.
Geride kalan sezonda kritik dakikalarda süre alarak takımına katkıda bulunan Emre Kara ve Hurşit Taşcı da kampta yer almazken, gelecek vaat eden genç isimlerden Hasan Kaya, Ahmet Can Arık, İrfan Batuhan Yılmaz, Metin İlhan ve Arda Karademir’in de kendilerine kulüp bulması istendi.

7 TRANSFER YAPILDI

Başkent ekibi, geçtiğimiz günlerde Henrique Da Silva, Kehinde, Kibong, Samuel Owusu, Sedat Ağçay, Arif Morkaya ve Yusuf Abdioğlu ile anlaşma sağlandığını açıklamıştı. 

  
İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.