ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu: Eğitimler başlıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkentte başlattığı BLD 4.0 dijital dönüşüm uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor.
Akademi için verilecek yeni eğitim projesini sosyal medya hesaplarından duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “En güzel yatırım geleceğe yapılandır. BLD 4.0 yaklaşımımızla 8-18 yaş arası evlatlarımıza Temel Bilişim ve Python eğitimi vereceğiz” dedi. Eğitimlerden faydalanmak isteyen Başkentliler, internet sitesi üzerinden 29 Ocak 2023 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.
KAYITLAR ONLİNE ORTAMDA
ABB bünyesinde hizmet veren teknoloji merkezleri aracılığıyla verilecek kurs sayesinde algoritmik bakış açısı ile erken dönem proje geliştirme mantığı kazandırılması ve sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda çalışabilecek kalifiye insan kaynağının yetiştirilmesi amaçlanıyor.
www.gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.