ABB Başkanı Mansur Yavaş ‘Savaşın Yüzü’ fotoğrafını seçti

ABB Başkanı Mansur Yavaş ‘Savaşın Yüzü’ fotoğrafını seçti

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Anadolu Ajansı’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak ‘Savaşın Yüzü’ başlıklı fotoğrafa oy verdi.

Oylamaya katılan Mansur Yavaş, yurt içi ve yurt dışında çekilen haber, çevre-yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Wolfgang Schwan’ın ‘Savaşın Yüzü’ adlı fotoğrafını seçen Mansur Yavaş, çevre-yaşam kategorisinde Fatemeh Bahrami’nin ‘Korkusuz ve özgür’, sporda da Elif Öztürk Özgöncü’nün ‘Şampiyonlar’ başlıklı fotoğrafına oy verdi.

847-8.jpg

‘SAVAŞIN YÜZÜ’

Yavaş oylamadan sonra AA muhabirine verdiği röportajda, fotoğrafların görüntü kalitesi çok net olduğunu belirterek, fotoğrafların insanlar üzerinde büyük etkisi olduğunu bildirdi.

Mansur Yavaş, seçtiği ‘Savaşın Yüzü’ başlıklı fotoğrafın savaşın çirkin ve kötü yüzünü yansıttığını belirterek, “Bundan yaklaşık 2 yıl önce Ukrayna'da mutlu ve huzurlu bir şekilde insanlar yaşarken, savaşın dünyayı ve insanları ne hale getirebileceği açısından güzel bir fotoğraftı. İnsanların ibret almasını gerektiren bir fotoğraftı" şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.