ABB duyurdu: Ankaralı öğrencilere kırtasiye desteği geliyor!

ABB duyurdu: Ankaralı öğrencilere kırtasiye desteği geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yaptığı faaliyetlere bir yenisini ekliyor. Öğrencilere destek olmak isteyen ABB, 500 TL’lik kırtasiye yardımında bulunacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrencilere desteklerine devam ediyor. Öğrencilerin kırtasiye masraflarını ufak da olsa bir destekte bulunmak isteyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, 500 TL’lik kırtasiye yardımda bulunacak.

kirto.jpg

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine bir yenisini ekliyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile Ankara’da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini sürrüyor. Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Küçükarzuman, ABB’den ihtiyaç sahibi öğrencilere 500 TL’lik kırtasiye yardımı yapılacağını açıkladı.

kirtoo.jpg

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu uygulaması Türkiye’de bir ilk olarak öne çıkıyor. Konuyla ilgili Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Küçükarzuman, "Büyükşehir Belediyemiz, Başkent Kartı’na yükleme yapılan ailelere mesaj çekecek. Öğrenci için Başkent Kart ile yapılan bu nakdi yardım sadece odamız üyesi kırtasiyecilerimizde geçerli olacak. Bu uygulama zincir marketlerde geçerli olmayacak" ifadelerini kullandı.

kart.jpg

BELİRLİ KIRTASİYELERDE GEÇERLİ OLACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Başkent Kart'ı bulunan ailelere mesaj gönderilecek ve yapılan 500 TL’lik kırtasiye yardımını sadece Başkent Kart’a üye kırtasiyelerde geçerli olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.