ABB duyurdu: “Üretim, üretim, üretim”

ABB duyurdu: “Üretim, üretim, üretim”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından Ankara’daki çiftçilerin yüzde 77’sine destek olduklarını belirterek “Üretim, üretim, üretim” dedi.

Büyükşehrin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Kırsal Kalkınma Desteği’ne vurgu yapılarak Ankara’daki çiftçilerin yüzde 77’sine destek verildiği açıklandı. Daha önce kamuoyuna tanıtılan ve başkentte tarımı canlandırmayı amaçlayan Kırsal Kalkınma projeleri ile Ankara’da tarım hareketlendirilmeye çalışıldı. Konu ile ilgili daha önce açıklama yapan Mansur Yavaş, “Çiftçilerimiz en iyi yaptıkları işi bırakmasın istedik” demişti.

tarim-2.jpg

KIRSAL KALKINMA PROJESİ NEDİR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Benim en büyük hayalim Ankaralı üreticiyi zengin etmek” diyerek çıktığı yolda Kırsal Kalkınma Projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Ankaralı vatandaşların tarıma yönelmesi amaçlanırken; verilen gübre, tohum, mazot ve para yardımıyla da ekonomik kolaylık sağlandı. Bu süreçte üretim yapan Ankaralılara üretilen malzemenin alınması sözünü veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarımsal dönüşümle hem çiftçiyi kazandırdı hem de Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyacı olan (un vs.) temel ham maddeyi karşılamış oldu. Projenin tanıtım lansmanına dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve pek çok milletvekili katılmıştı.

gg-8rjzwuaa8str.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.