ABB FOMGET Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmek istiyor

ABB FOMGET Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmek istiyor

Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, ligde şampiyon olup Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek istediklerini söyledi.

Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirdiklerini belirtti. İyi bir altyapı ve teknik ekibe sahip olduklarını anlatan Demirkol, "Yer aldığımız B Grubu'nda oynadığımız 18 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık ve normal sezonu ikinci olarak bitirdik. Bu bizim için önemli bir başarı." diye konuştu.

haber-004.jpg

HEDEF AVRUPA

Demirkol, en büyük hayallerinin Avrupa olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bunu başarmak için her türlü imkana sahibiz. Ligin zirvesindeki Galatasaray'ın bir mağlubiyeti var, onları da biz yenmiştik. Bu anlamda ligin en güçlü ve iddialı takımlarının başında geliyoruz. Ligde şampiyon olup ülkemizi, başkentimizi Avrupa'da temsil etmek istiyoruz. Ankara'nın Süper Lig'de oynayan tek kadın takımıyız. Ankara'da kadın futboluna çok büyük bir talep var. Altyapımızda yaklaşık 430 sporcu, 40 kadar teknik ekibimiz var. Altyapıyı daha güçlendirip daha çok kızımıza ulaşmaya çalışacağız. Türkiye'de kadınlar futbolunun geleceğini çok parlak görüyorum. Bu daha önce 20 sene önce voleybolda da yaşanmıştı. Altyapıya yapılan yatırım büyük bir başarıya dönüşmüştü. Aynısının kadınlar futbolunda da olacağına inanıyorum."

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.