ABB ihaleye çıkıyor: O parka mescit yapacak

ABB ihaleye çıkıyor: O parka mescit yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’na mescit yapacak. Belediye mescit yapım işi için ihaleye çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, yaptığı çalışmalar ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. ABB, yaptığı açıklamada Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’na mescit yapacağını duyurdu. Açık ihale usulü ihale edilecek mescit yapım ihalesi için teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır bilgisi verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi yapacağı mescidi 75 gün içinde bitireceğini duyurdu.

basliksiz-1-003.jpg

İHALE TARİHİ 19 ARALIK

ABB, açıklamada Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’na yapmayı planladığı ihaleyi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 15: 00’da Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Söğütözü Mahallesi 2185. Caddesi No:6 E Blok Çankaya- Ankara adresinde gerçekleştireceğini bildirdi. Belediye ayrıca, ihaleye girecek katılımcılardan “Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin yüzde 50 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler” talep etti.

ara2-001.jpg

EN AVANTAJLI TEKLİF SEÇİLECEK

Söz konusu mescit yapım ihalesi için ABB, son olarak katılımcılardan “Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 takvim günüdür” uyarılarını yaptı.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.