ABB Mamak’ta Yeni Aile Yaşam Merkezi yapıyor

ABB Mamak’ta Yeni Aile Yaşam Merkezi yapıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak’ta Fen İşleri Daire Başkanlığı ile koordineli olarak 6 katlı Yeni Aile Yaşam Merkezi yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Mutlu Mahallesi’nde 6 katlı yeni aile yaşam merkezi inşa ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ile koordineli yapılan bu projenin 2023 yılı Haziran ayında bitmesi bekleniyor.

ABB tarafından Mamak Mutlu Mahallesi’nde yapımına başlanan aile yaşam merkezinin 2023 yılı haziran ayında tamamlanması amaçlanıyor. 6 kattan oluşan ve 25 bin metrekare alan üzerine kurulan projenin tamamlanması halinde Mamak bünyesine, ikinci aile yaşam merkezini katmış olacak.

ABB başkente yeni aile yaşam merkezleri kazandırmayı hedefliyor. Yapımı devam eden Mamak Mutlu Mahallesi Aile Yaşam Merkezi’nin 2023 yılının Haziran ayında bitmesi ve hizmete açılması bekleniyor.

abb-yeni-aile-yasam-merkezi-yapiyor3.jpg

ANKARA’NIN 12’NCİ AİLE YAŞAM MERKEZİ OLACAK

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 6 katlı dev projenin yapımının büyük bir bölümü tamamlandı. Yapılan aile yaşam merkezi bünyesinde yaşlılar lokali, BELMEK, gençlik merkezi, kadınlar lokali, engelliler lokali, çocuk kulübü, yarı olimpik iki adet havuz, sauna ve hamam bulunduracak. Aynı zamanda aile yaşam merkezinde, kapalı spor salonu, basketbol, voleybol sahası, kütüphane ve otopark da olacak.

Yapılan Aile Yaşam Merkezleri Başkentlilerin sosyal faaliyetlerde bulunabilmesi, spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesi ve mesleki kurslara katılarak el becerilerini geliştirmesi için amacıyla yapılıyor. Bu hizmetlerden vatandaşlar ücretsiz yararlanıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde başlatılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Ankara’da bulunan AYM’lerin sayısı 12’ye çıkacak.

gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.