ABB’den 6 yeni üst geçit: Başkentli güvenle geçecek

ABB’den 6 yeni üst geçit: Başkentli güvenle geçecek

ABB Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından çıkılan ihalede Mamak, Keçiören, Çankaya ve Etimesgut’taki 6 farklı noktaya üst geçit yapılacağı açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentte 6 farklı noktaya üst geçit yapılması için ihaleye çıktı. Başkentin 4 ilçesindeki bulvar ve caddelerde vatandaşlara güvenle karşıdan karşıya geçme olanağı tanıyacak projelerin yapımı 150 gün sürecek.

ustgecit.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentlilere güvenle karşıdan karşıya geçme olanağı sunmaya devam ediyor. Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından çıkılan ihalede Mamak ve Çankaya’da 1, Keçiören ve Etimesgut’ta ise 2 yaya üst geçiti yapımı için ihaleye çıktı. 2 Kasım’da sona erecek ihale sürecinin ardından yapımına başlanacak yaya üst geçitlerin 150 günde tamamlanması planlanıyor.

arsivustgecit.jpg

MAMAK VE ÇANKAYA’DA 1, KEÇİÖREN VE ETİMESGUT’TA 2 TANE

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 6 farklı noktaya yaya üst geçiti yapımı için ihaleye çıkıldı. Mamak ve Çankaya’da 1, Keçiören ve Etimesgut’ta ise 2 yaya üst geçitinin yapımı için çıkılan ihalenin ayrıntılarında üst geçitlerin yapılacağı yer de belli oldu. Mamak’ta Turgut Özal 2 Bulvarı ile Hocalı Caddesi’nin kesişimine, Keçiören’de Yozgat Bulvarı 701. Cadde ile 559. Cadde kesişimine ve Etimesgut’ta ise Etimesgut YHT Garı Bağlantısı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Şehit Osman Avcı Mahallesi mevkiinde yaya üst geçiti inşa edilecek. Bunlara ek olarak Nurçin Sayan İlkokulu önündeki üst geçitte yenilenecek. Yapılacak üst geçitlerde yaşlı ve engelli vatandaşlar için asansör ile yürüyen merdivenlerde bulunacak.

ustgect.jpg

150 GÜN SÜRECEK

Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından çıkılan ihalede “5 Adet Yaya Üst Geçit Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır” ifadelerine yer verildi. İhale ayrıntılarında yer alan bilgilere göre 2 Kasım’da sona erecek ihaleye teklif verme sürecinin ardından sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 10 gün içinde yer teslimi yapılarak başlayacak yapımın yaklaşık 150 gün süreceği açıklandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.