ABB'den Başkent'te Kış Hazırlıkları: Yürüyen merdivenlere bakım başlatıldı

ABB'den Başkent'te Kış Hazırlıkları: Yürüyen merdivenlere bakım başlatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kent genelinde bulunan yürüyen merdiven ve asansörler için kışa hazırlık, bakım ve onarım çalışması başlattı. Ekipler bakımı yapılacak merdivenleri belirlerken ‘Mavi Masa’ya iletilen şikâyetleri göz önünde bulundurdu.

Ekipler, asansör ve yürüyen merdivenlerin genel bakımını yaparken, vatandaşların yıl boyunca ‘Mavi Mesa’ya ilettikleri şikâyetlerini göz önünde bulundurdu. ‘Mavi Masa’ şikâyet hattında belirlenen bölgelere hızlı bir şekilde ulaşan onarım ekipleri arızalı durumda olan yürüyen merdivenleri tamir ederken, çalışır vaziyette olan merdivenlere ise bakım çalışması uyguladı.

basliksiz-1-003.jpg

WHATSAPP EKİBİ VAR

“Şikâyetlere hızlı bir şekilde dönüş yaptıklarını belirten” onarım ekibi teknisyeni Ferhat Saraç, “Bölge bölge WhatsApp guruplarımız var. Vatandaş şikâyetini ilettiği anda bölgedeki arızaları gidermek için bir ekip yönlendiriliyor. Bugün Dikimevi Metrosu yürüyen merdivenlerinin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bugünkü çalışmamız şikâyet üzerine değil, kış hazırlığı üzerine oldu. Diğer ekiplerimiz de sahada asansör bakım ve tamirleriyle ilgileniyor. Vatandaşın taleplerine en hızlı şekilde ulaşmaya çalışıyoruz’’ şekline konuştu.

ara-003.jpg

200 KİŞİ HAZIRKITA

Kış hazırlıkları için şehrin farklı bölgelerinde çalışma ekiplerinin bulunduğunu belirten Saraç, “Bu ekipler yaklaşık 200 kişiden oluşuyor. Mavi Masa’ya herhangi bir şikâyet geldiğinde hazır kıta bekleyen ekipler belirlenen arızalara hızlı bir şekilde müdahale ediyor. Bakım ve onarım çalışmaları yaparken bazen vatandaşların tepkisiyle karşılaşabiliyoruz.

ara3-001.jpg

Merdivenlerin sürekli arıza yaptığını bizimse olaya daha yeni müdahale ettiğimizi düşünüyorlar. İşin gerçeği belki onuncu kez bakım gerçekleştiriyor oluyoruz. Kışa hazırlık çalışmalarımız gün gün devam edecek’’ diyerek cümlelerini noktaladı.

Mikail Karaman/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.