ABB’den dünyada bir ilk: Yarın kapılarını açıyor

ABB’den dünyada bir ilk: Yarın kapılarını açıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, dünyada eşi ve benzeri olmayan bir ilke imza attı. ABB, Atatürk Orman Çiftliği’nde bulunan Hayvanat Bahçesi’nin yerine “Dijital Hayvanat Bahçesi” açtı. Belediye, yapılan paylaşımda Ankaralıları açılışa davet etti.

2013 yılında tadilat nedeniyle geçici olarak kapatılan Ankara Hayvanat Bahçesi, Atatürk Orman Çiftliği’nde bulunuyordu. Ancak daha sonra tekrar açılmayan Hayvanat Bahçesi’nin yerine Avrupa’nın en büyük tema parkı olan Ankapark inşa edilmişti. Mansur Yavaş önderliğindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni bir proje geliştirerek 1940 yılından beri bulunan Hayvanat Bahçesi’nin yerine Dijital Hayvanat Bahçesi yaptı. Açılışının yarın yapılacağı Dijital Hayvanat Bahçesine ise tüm Ankaralılar davet edildi.

hayvanat-bahcesi-2.jpg

YARIN ZİYARETE AÇILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan Dijital Hayvanat Bahçesini ilk gün ziyaret edebilmek için online rezervasyon yaptırılması gerektiği ifade edildi. Belediyeden yapılan açıklamada “Çevre ve Koruma Kontrol Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi, 3 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren ziyarete açılıyor. Dijital Hayvanat Bahçesi’ni görmek isteyen Başkentliler https://ankaradhb.com/ internet adresi üzerinden rezervasyon yaptırabiliyor” ifadeleri kullanıldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.