ABB’nin kapalı durak montaj çalışmaları tamamlandı

ABB’nin kapalı durak montaj çalışmaları tamamlandı

Başkentlilere güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamak için çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 315 noktada yeni ve modern otobüs durakları yapımına devam ediyor.

Wİ-Fİ, LED ekran ve aydınlatma, engelli ve USB şarj ünitesi bulunan 5 kapalı otobüs durağının montajı tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Başkentlilere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.

EGO Genel Müdürlüğü, Başkentlileri son teknolojiyle donatılmış yeni otobüs duraklarıyla buluşturuyor. İlk etapta vatandaşların yoğun olarak kullandığı 315 noktada montajına başlanılan yeni otobüs durakları vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için tasarlandı. Tüm otobüs duraklarında Wİ-Fİ, LED ekran ve aydınlatma ile engelli ve USB şarj ünitesi yer alıyor. Duraklar enerjilerini ise güneş panellerinden alıyor.

1-001.jpg

TAM KAPALI DURAKLAR BEŞ NOKTAYA KONUMLANDIRILDI

Otomatik kapıları ve klimasıyla Ankara’da bir ilk olma özelliği taşıyan beş kapalı durağın ise montajı tamamlandı. Kapalı duraklar; Milli Kütüphane, Akköprü, Gazi Hastanesi önü, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi önü ve Koru Metro İstasyonu’nda Ankaralılara hizmet vermeye başladı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.