Abdurrahim Sönmez kimdir? Abdurrahim Sönmez nereli?

Abdurrahim Sönmez kimdir? Abdurrahim Sönmez nereli?

Cinsel saldırı suçuyla mahkemeye sevk edilen CHP belediye başkan adayı Abdurrahim Sönmez tutuklandı. Vatandaşlar Sönmez’i araştırıyor. Peki Abdurrahim Sönmez kimdir? Abdurrahim Sönmez nereli? Abdurrahim S. kimdir?

CHP’nin Diyarbakır Bismil İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahim Sönmez cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklandı. 19 yaşındaki B.D. isimli genç kızın şikayeti üzerine Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma açılmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Bismil İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahim Sönmez cinsel saldırı suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

B.D., CHP ilçe binasında 2 Şubat'ta çaycı olarak işe başladığını ve bir sonraki gün Abdurrahim S.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Genç kadın akşam saatlerinde odasına çay götürdüğü sırada Abdurrahim S.'nin dudaklarından zorla öperek göğüslerine dokunulduğunu belirtti. B.D., olayın ardından parti binasından hızla uzaklaştı ve kuzeni F.D.'yi arayarak durumu anlattı.

1-006.jpg

ABDURRAHİM SÖNMEZ KİMDİR?

Abdurrahim Sönmez kimdir? Abdurrahim Sönmez nereli?

1975 yilinda Diyarbakirin Bismil ilçesi Belli köyünde doğdu. İş insanı olan Abdurrahim Sönmez evli ve 4 çocuk babasıdır. Daha önce Marmara ve Ege de müteahhitlik yaptıktan sonra doğduğu topraklara temelli dönüş yapmıştır.

Bir dönem çiftçilikle ile uğraşmış son dönemlerde ise oto galericilik yapmaktadır. Siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisine üye olmakla başlamış, Bismil Cumhuriyet Halk Partisi ilçe baskan yardımcılığına kadar çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.