AFAD açıkladı: Güne yine depremle uyandık

AFAD açıkladı: Güne yine depremle uyandık

AFAD, sabah saatlerinde Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü 3,4 olarak açıkladı. Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 05.38’de kaydedilen depremin büyüklüğü 3,4 olarak ölçülürken, sarsıntının yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmezken, bölgedeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Depremle ilgili gelişmeler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından takip ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.