Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 41 bin TL maaşla personel alıyor!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 41 bin TL maaşla personel alıyor!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden akademik personel alımı ilanı: Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvurular başladı! İşte detaylar...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin akademik birimlerine yapılacak olan personel alımı için ilan yayımladı. Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuruların kabul edildiği duyuruldu. Bu alımlar, Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerine göre gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İlanda belirtilen şartları sağlayan ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvuru süresi içerisinde gerekli belgeleri hazırlayarak başvurularını yapabilirler. Başvuru süresi, ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren başlayacak ve son başvuru tarihi 21 Temmuz 2023 olarak belirlendi.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Adayların başvuru formunu doldurarak birlikte özgeçmiş, onaylı veya e-devletten alınmış karekodlu öğrenim belgeleri, fotoğraflar, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, mal bildirim beyannamesi, adli sicil kaydı belgesi, hizmet cetveli, yayın listesi, öğretim üyeliği başvuru formu ve puanlama tablosu gibi belgeleri sunmaları gerekmektedir. Doçent ve profesör kadroları için ise doçentlik belgesi talep edilmektedir. Yabancı dil belgesi ise Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin Gerekli Koşullar ve Uygulama Esasları gereğince istenmektedir.

BAŞVURULARIN YAPILMASI

Başvurular, ilgili belgelerin fiziki ve dijital formatlarda sunulmasıyla gerçekleştirilecektir. Başvuru sonrasında yapılacak olan ön değerlendirme ve puanlama süreci ile birlikte uygun adaylar belirlenecek ve ilgili birimlere başvurular değerlendirilmek üzere iletilmiş olacaktır.

2023 GÜNCEL ÖĞRETİM GÖREVLİSİ MAAŞLARI

Doçent Maaşı 41.000 TL

Dr. Öğretim Üyesi Maaşı 35.600 TL

Araştırma Görevlisi Maaş 32.000 TL

Öğretim Görevlisi Maaşları 32.250 TL


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.