Ahbap’dan depremzede öğrencilere aylık 5 bin TL burs

Ahbap’dan depremzede öğrencilere aylık 5 bin TL burs

Haluk Levent’in Ahbap Derneği depremzede öğrencilere aylık 5 bin TL burs vereceklerini açıkladı. Ahbap’ın öğrenci bursuna kimler başvurabilir, başvurular nereden yapılacak? Haberimizde:

Depremzedelerin yaralarını sarmak için ülkece seferber olunurken, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları yeni destek kalemleri açıklamaya devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin ardından en fazla gündemde olan Haluk Levent öncülüğündeki yardım derneği Ahbap’tan yeni bir yardım müjdesi geldi. Ahbap depremzede öğrencilere aylık 5 bin TL burs verecek.

AHBAP ÖĞRENCİ BURSU DETAYLARI

Ahbap öğrenci bursu detayları şöyle:

Haluk Levent’in Ahbap Derneği depremzede öğrencilere aylık 5 bin TL burs vereceklerini açıkladı. Ahbap’ın öğrenci bursuna kimler başvurabilir, başvurular nereden yapılacak?

Ahbap Derneği üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 5 bin TL nakit yardımı yapma kararı aldı.
Peki Ahbap’ın 5 bin TL desteğinden kimler yararlanabilecek?

Haluk Levent, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin ₺ burs verme kararı aldık” bilgisini verdi.

AHBAP ÖĞRENCİ BURSU BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK?

Ahbap öğrenci bursu başvuruları da netleşiyor. Ahbap’ın depremzede üniversite öğrencilerine yapacağı aylık 5 bin TL yardım için başvurular derneğin internet sitesinden alınacak.

Haluk Levent, Ahbap’tan depremzede üniversitelilere burs için başvuru bilgilerinin yakın zamanda derneğin resmi internet sitesi olan ahbap.org’tan açıklanacağını kaydetti. Levent “Bu konu ile ilgili burs başvurusu en yakın zamanda http://Ahbap.org sitesinden yayınlanacaktır” dedi.

haluk-levent-depremzede-ogrencilere-burs-vereceklerini-acikladi.jpg

Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.