Ahmet Bayer kimdir? Ahmet Bayer'in oğulları kimdir? Ahmet Bayer Aslı Baş'ı öldürdü mü?

Ahmet Bayer kimdir? Ahmet Bayer'in oğulları kimdir? Ahmet Bayer Aslı Baş'ı öldürdü mü?

2010 yılında Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşerek hayatını kaybeden manken Aslı Baş'ın davasında yargılanan Ahmet Bayer kimdir? Ahmet Bayer'in oğulları kimdir? Detaylar haberde.

2003 yılında düzenlenen 'Miss Model Of Turkey' yarışmasında birinci olan Aslı Baş, 21 Temmuz 2010'da saat 02.30 sıralarında Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Peki, Ahmet Bayer kimdir? Ahmet Bayer'in oğulları kimdir? İşte detaylar...

AHMET BAYER KİMDİR?

Ahmet Bayer, turizmcidir. Vurgun yediği için tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettiren turizmci Ahmet Bayer Aslı Baş'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada yargılanmaktadır.

asli-bas.jpg

Bu davayla ilgili Ahmet Bayer Aslı Baş'ın kıskanç olduğunu ve balkondan kendisinin atladığını öne sürmüştü. Ahmet Bayer aynı zamanda diş hekimidir.

AHMET BAYER'İN OĞULLARI KİMDİR?

Ahmet Bayer'in ilk evliliğinden olan oğulları 36 yaşındaki Hakan ve 34 yaşındaki Volkan Bayer'dir.

İki oğul hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, yanlarında çalışan Murat Umirov hakkında da 'delilleri karartmak ve ortadan kaldırmak' suçundan 7,5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sevk edildikleri mahkemece tutuklanan kardeşlerden Volkan Bayer, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklu yargılanan Hakan Bayer de 17 Ocak 2014 yılında serbest kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.