Ahmet Eyüp Türkaslan kurtuldu mu?

Ahmet Eyüp Türkaslan kurtuldu mu?

1. Lig Takımlarından Yeni Malatyaspor’un başarılı kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan da eşiyle birlikte enkaz altında kaldı. Eşinden sevindirici haber alınırken Ahmet Eyüp Türkaslan kurtuldu mu?

Depremde spor camiasından da etkilenenler oldu. 1. Lig Takımlarından Yeni Malatyaspor’un başarılı kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan da eşiyle birlikte enkaz altında kaldı. Başarılı kaleciyle ilgili internette Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, enkaz altında mı kaldı, Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kurtuldu mu sorularının cevabı aranıyor.

EŞİ ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

Yeni Malatyaspor’da forma giyen Cengizhan Akgün, Ahmet Eyüp Türkaslan’la ilgili son gelişmeleri aktardı. "Arkadaşım, kardeşim Ahmet Eyüp'ün kıymetli eşi enkazdan sağlam şekilde çıkarılmıştır.” diyen Akgün, Ahmet Eyüp Türkaslan ile ilgili olarak “ Kardeşimiz Ahmet Eyüp'ün de kurtarma çalışmaları sürüyor. En kısa zamanda mutlu haberi duymak için sabırsızlanıyoruz. Yalan haberlere inanmayın” dedi.

DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

Yeni Malatyaspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da “Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan hakkında henüz bir gelişme bulunmamaktadır. Arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.. Dualarınızı eksik etmeyin…” denildi.

AHMET EYÜP TÜRKASLAN KİMDİR?

Ahmet Eyüp Türkaslan nereli? 11 Eylül 1994 doğumlu olan Türkaslan, kaleci pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2013 yılında Polatlı Bugsaşspor kulübünde başladı. Daha sonra ise Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor kulüplerinde oynadı. Gaziantep-Kahramanmaraş depremleri sonrası eşiyle birlikte çöken bir binanın altında kaldı. Türkaslan ile ilgili basında enkaz altında hayatını kaybettiği haberleri yer aldı. Ancak ölüm iddiaları kulüp başkanı Hacı Ahmet Yaman tarafından yalanlandı. Kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.