Ahmet Eyüp Türkaslan’ın eşi ağlayarak yardım istedi
Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan eşiyle birlikte depremde enkaz altında kaldı. Enkazdan kurtarılan Kübra Türkaslan, halen enkaz altında olan eşi için ağlayarak yardım istedi.
Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan ve eşi Kübra Türkaslan ile birlikte Malatya'da yıkılan bir binanın altında kalmıştı.
Yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda enkaz altından çıkarılan Kübra Türkaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi Ahmet Eyüp Türkaslan için ağlayarak yardım istedi.
Kübra Türkaslan yayınladığı videoda, "Burası çok kötü, ne olur yardım edin Eyüp'e. 30 saattir enkazın altında Eyüp. Ne olur yardım edin. Kepçe yok, vinç yok. Kimse enkazın altından çıkaramıyor. Ne olursunuz yardım edin. Burası dümdüz oldu" şeklinde konuştu.
www.gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.