Ahmet Güldal açıkladı: “Hazırlıklarımıza şimdiden başladık”

Ahmet Güldal açıkladı: “Hazırlıklarımıza şimdiden başladık”

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, 2024 hasat sezonuna ilişkin açıklamasında, “Biz TMO olarak hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Üreticilerimizle birlikte, personelimizin özverili çalışmalarıyla bu yıl da güzel işler başaracağımıza şüphem yok” dedi.

TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal, Eğitim Şube Müdürlüğü’nde eğitime katılan personellere yönelik yaptığı konuşmada, TMO olarak 2024 hasat sezonuna ilişkin bilgilendirme yaptı. 2023 alım sezonunun rekorlarla dolu bir sezon olduğunu belirten Ahmet Güldal, “ Biz TMO olarak hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Üreticilerimizle birlikte, tabi sizlerin de özverili çalışmalarıyla bu yıl da güzel işler başaracağımıza şüphem yok” dedi.

tmo3.jpg

ÜLKEMİZİN MİLLİ SERVETİDİR

TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal ürünlerin sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi gerektiğine işaret ederek, “TMO olarak 13,1 milyon ton ürün alarak büyük bir rekora imza attık. Bunun karşılığında üreticilerimize 101 milyar lira civarında çok ciddi bir ödeme yaptık. Aldığımız bu ürünler bizim emanetimizde, bizim sorumluluğumuzda. Hasat döneminden sonraki süreçte yoğun olarak bu ürünlerin muhafazasına yönelik çalışmalar yaptık ve yapıyoruz. Her platformda dile getirdiğim gibi bu ürünler ülkemizin millî servetidir” dedi.

guldal2.jpg

TMO OLARAK HAZIRLIKLARIMIZA ŞİMDİDEN BAŞLADIK

Ahmet Güldal, birçok üründe 2024 yılı hasat sezonuna kısa bir zaman kaldığına değinerek “Arkadaşlar 2024 yılı hasat dönemine yaklaşık dört beş aylık bir zaman var. Biz TMO olarak hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Üreticilerimizle birlikte, tabi sizlerin de özverili çalışmalarıyla bu yıl da güzel işler başaracağımıza şüphem yok. Geçen sene görev yapan arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden çalıştılar ve çok büyük fedakârlıklar yaptılar. Unutmayın ki fedakârlık yaparak çalışan arkadaşlarımızın yaptıkları asla unutulmaz. Her biriniz bizler için çok değerlisiniz” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.