Ahmet Yenilmez kimdir, nereli, Ahmet Yenilmez hangi partiden?

Ahmet Yenilmez kimdir, nereli, Ahmet Yenilmez hangi partiden?

Deprem bölgesindeki yardım faaliyetlerine katılan Ahmet Yenilmez ile ilgili “ Ahmet Yenilmez kimdir, nereli, Ahmet Yenilmez hangi partiden ” sorularının cevabı merak konusu oldu. Tüm bu soruların cevaplarını biraraya getirdik:

Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki yardım faaliyetlerine katılan Ahmet Yenilmez ile ilgili “ Ahmet Yenilmez kimdir, nereli, Ahmet Yenilmez hangi partiden ” sorularının cevabı merak konusu oldu.

Ahmet Yenilmez kimdir?

Ahmet Yenilmez tiyatrocu, oyuncu, şair ve yazardır. Türkiye Ahmet Yenilmez’i Osman Sınav’ın efsane dizisi Deli Yürek’teki “Sabri abi” karakteriyle tanıdı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı Deli Yürek Dizi'sinde Ahmet Yenilmez, Sabri rolünü canlandırmış ve kamuoyunda bu rolle tanınmıştı.

ahmet-yenilmez-deli-yurek-filminden-bir-kare.jpg

Ahmet Yenilmez nereli?

Ünlü oyuncu 1966 Ordu doğumludur. Ordulu olan Ahmet Yenilmez, Şubat 2023 itibariyle 57 yaşındadır.

Ahmet Yenilmez hayatı:

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Yenilmez, yüksek öğrenimi yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başladı. Ahmet Yenilmez birçok oyunda rol aldı. Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol aldı. Ankara'da bulunan Ahmet Yenilmez, Sanat Merkezi'nin kurucusudur.

(Ahmet Yenilmez, Kuruluş Osman dizisinde de Demirci Davut rolünü canlandırdı.)

ahmet-yenilmez-kurulus-osman-dizisinde-demirci-davut-kurulus-osman-rolunde.jpg

Ahmet Yenilmez hangi partiden?

Ahmet Yenilmez milliyetçi kimliğiyle ve Büyük Birlik Partisi (BBP) ile olan yakınlığıyla tanınmış bir isim. BBP’den milletvekili adayı da olmuştur. Tartışmalı helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ardından Belgesel Filmi çekmiştir. Sonraki yıllarda AK Parti ile yakın ilişkiler içine giren Ahmet Yenilmez, milliyetçi kimliğine rağmen MHP’ye yönelik ağır eleştirilerde bulunmasıyla dikkat çekmiştir.

Ahmet Yenilmez, Hatay’da depremzedeleri ziyaret etti. Yenilmez burada yaptığı açıklamada "Devletimiz, moral, motivasyon, hizmet olarak çok organize ve başarılı. Bunu buraya geldiğinizde görebiliyorsunuz. Mensubu olduğum devletimle gurur duydum" dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum