AK Parti Ankara’da proje tanıtacak

AK Parti Ankara’da proje tanıtacak

AK Parti, yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde Ankara’da proje tanıtım toplantısı gerçekleştirecek. Bir sonraki dönem için Ankara’daki projelerin tanıtılacağı program ATO Kongre Merkezi’nde saat 12’de başlayacak.

Türkiye, 31 Mart seçimlerine doğru hızla ilerliyor. Adaylar seçim öncesi son dönemde çalışmalarını sürdürürken, projelerini de tanıtıyor. Bu kapsamda AK Parti, yarın saat 12’de ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte proje tanıtım toplantısı yapacak. Programda sunum yapması beklenen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’ya dair vaatlerini anlatacak. Düzenlenecek etkinliğe Ankara’nın 25 ilçesindeki tüm adayların katılacak.

altinok-2.jpg

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, proje tanıtım toplantısına dair Ankaralıları davet etti. Başkan Altınok, “Hızlanan Başkent için Proje Tanıtım Toplantımız yarın 12.00’de ATO Congresium’da! Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

ghfxu4zxyaa6rs.jpg

Altınok, düzenlenecek etkinlikle ilgili olarak “Daha hızlı bir başkent için ortaya koyduğumuz hedeflerimizi ve projelerimizi sizlerle paylaşmaktan, bu vesileyle bir araya gelmekten mutluluk duyacağım” ifadelerine yer verdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.