AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar kim, kaç yaşında, nereli?

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar kim, kaç yaşında, nereli?

AK Parti Hatay adayları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı adaylar arasında Antakya için İbrahim Naci Yapar yer aldı. Peki, AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar kim, kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'da toplu konutlar kura çekilişi törenine katılmasının ardından AK Parti Hatay il ve ilçe adayları belli oldu. AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar olarak açıklandı. Peki, AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar kim, kaç yaşında, nereli?

1111.jpg

AK PARTİ ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM NACİ YAPAR KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

23 Nisan 1966 Antakya doğumludur. İlk,orta ve lise eğitimini Antakya’da tamamlamıştır. Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezundur.
1992-1999 yılları arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde Yapı İşleri Daire Başkanlığında İnşaat Mühendisi olarak çalıştı. Ardından inşaat sektöründe serbest olarak çalışmaya devam etti. 2004-2009 yılları arasında AK Parti Antakya Belediyesi Meclis üyeliği ve Başkan Yardımcılığı,2014 yılında AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat başkanlığı yapmıştır. Evli iki çocuk sahibidir. Orta derecede Almanca bilmektedir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.