AK Parti Etimesgut adayı kim? Erdal Beşikçioğlu rakibi kim? Enver Demirel kimdir?

AK Parti Etimesgut adayı kim? Erdal Beşikçioğlu rakibi kim? Enver Demirel kimdir?

Sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Etimesgut Belediye başkan adayı oldu. Vatandaşlar Beşikçioğlu’nun kim ile yarışacağını merak etti. Peki AK Parti Etimesgut adayı kim? Erdal Beşikçioğlu rakibi kim? Enver Demirel kimdir?

Etimesgut'un sevilen ismi Enver Demirel, 1961 yılında Aşağı Yurtçu Mahallesi'nde doğdu.

Siyasi kariyeri, 1995-1999 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi’nde Etimesgut İlçe Başkanlığı görevi ile başladı. 1999'da MHP'nin adayı olarak katıldığı Mahalli İdareler Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanlığı'na seçilen Demirel, 5 yıllık hizmet döneminde başarılarıyla dikkat çekti.

Ancak 2004 seçimlerini kaybetmesine rağmen siyasete olan bağlılığını sürdürerek, partisinin çeşitli kademelerinde görev aldı.

7.jpg

KİMDİR?

AK Parti Etimesgut adayı kim? Erdal Beşikçioğlu rakibi kim? Enver Demirel kimdir?

2009 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Demirel, Etimesgut halkının teveccühü ile belediye başkanlığı koltuğuna ikinci kez oturdu.

2014'te üçüncü kez aday gösterilerek seçilen Demirel, başarılı hizmetleriyle Etimesgut'un gelişimine katkı sağladı. 2019 yerel seçimlerinde ise MHP ve Cumhur İttifakı'nın adayı olarak çıktığı seçimde zaferle ayrılarak, Etimesgut'un 4. kez belediye başkanı oldu.

2024 seçimleri için tekrar aday olan Demirel, sanıldığı gibi AK Parti’den değil Milliyetçi Hareket Partisi’nden adaydır.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.