AK Parti Konya'da istifa

AK Parti Konya'da istifa

AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak, sosyal medyada hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

Kıyak, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi olarak görev yapacağı için görevinden istifa ettiğini belirtti.

Abdullah Said Kıyak'ın istifa açıklaması şöyle:

"Kıymetli Dava Arkadaşlarım. Sözlerime başlamadan önce; Adana'da gerçekleşen gençlik şöleninden dönerken meydana gelen elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Sude Akkuş, Ömer Faruk Küçük ve İlayda Karakoca kardeşlerimi rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Ak Gençlik sizi hiçbir zaman Unutmayacak.

Güçlü bir heyecan ile 2022 yılından itibaren yürütmekte olduğum AK Parti Konya il Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, bundan sonra Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi olarak görev yapacak olmam sebebi ile ayrılmış bulunuyorum.

Konya il Gençlik Kolları Başkanlığı görevi ile şahsıma Konya gençliğine hizmet etme imkanı sağlayan en başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan'a ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bugünden itibaren Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği görevini şahsıma layık gören Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan'a, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Sayın Yusuf İbiş'e ve tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Konya'da AK Parti Gençlik Kolları sancağını gururla taşımamda en büyük yardımcılarım olan il ve ilçe gençlik kollarındaki tüm kardeşlerime, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, birlikte mücadele ettiğimiz tüm yol ve dava arkadaşlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Birlikte görev yaptığım il başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe kadın kolları başkanlarımıza, ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve Ak Parti teşkilatlarımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum.

Tüm bu görev sürem boyunca hiçbir zaman üzerimden desteklerini esirgemeyen, AK davamıza sahip çıkmam için beni daha çok teşvik eden AK Parti Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim ALTAY ile babama, anneme, eşime ve çocuklarıma da desteklerinden ötürü teşekkürü borç biliyorum. Bundan böyle yürüyeceğimiz yolun hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Saygılarımla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.